Haderup Skytteforening

Formand: Hanne Clausen

Mobil: 6126 6277
Mail: hal.clausen@mail.dk

Hjemmeside: www.haderup-skytteforening.dk

Vi er en lille forening med ca. 70-80 medlemmer. Vi opholder os i Haderup Hallens kælder, hvor vi har ti 15 m baner til pistol og riffel, begge på cal. 22 og luft.

Vi har altid instruktører til rådighed til enhver der har lyst til at komme ned og prøve at skyde. Riffel og pistol stilles til rådighed. Vi træner hver tirsdag og torsdag både børnene og seniorerne.

I sommersæsonen skyder vi på DGI Midts skydebaner ved Dalgas Centret. Dalgas Centret ligger midt mellem Viborg og Skive. Der kan skydes 25 m pistol samt 50 m, 200 m og 300 m riffel. Vi træner hver tirsdag.

Vi er med i DGI Midts amtsturnering, hvor vores børn, seniorer, åbenklasse og veteraner får lov til dyste med de andre foreninger i DGI Midt. Vi skyder også i Dansk Skytteunions Danmarksturnering, hvor vi har 2 seniorhold - et i 1. division og et i 4. division.

Vi er aktivt med i skoleskydningen hvert år, og vi har ca. 40-50 skoleelever som kommer hvert efterår, og prøver skydningens svære kunst, med stor succes.

Vi er en aktiv forening. Vi er årligt med til ca. 35 riffel stævner plus 15 terræn skydninger på pistol og riffel. Vi har tit præmier med hjem fordelt på børn, unge, senior og veteran.