Sol over Måneskinsaften på Torvet

Ca. 200 mennesker (eller flere) gjorde Måneskin på torvet til en fantastisk aften for Haderup.

Der var masser af hygge, snak, konkurrencer, grill-pølser og kartoffelsalat samt en tilpas mængde grill-duft og røg fra bålet til at gøre det til en ægte Måneskins aften.

Alle så ud til at hygge sig ved bordene og børnene gik til den med "skyd til mål" og "fjerbold" konkurrencerne. Den store sandkasse var også godt besøgt ligesom de to bålfade, hvor der kunne laves skumfidusser.

Midtvejs kom der fint besøg af "Rynke", som delte juice og snack ud til de mindste og sørme om ikke "Lillebror" også dukkede op senere, ligeledes med lidt til børnene.

Til de voksne var der til gengæld gratis kaffe og kage, og var man mere tørstig eller sulten så var der stadig åbent for salg af øl, vand, pølser og brød - kartoffelsalaten måtte man til sidst melde udsolgt på.

Tak fordi I mødte så talstærkt op, det var med kort varsel vi fik det hele stablet på benene.

En kæmpe tak til de frivillige der med kort frist trådte til og gav en hånd. Særligt vores lokale grill-mester, som styrede grillen og hans hjælpere med sikker og kyndig hånd. Samt de øvrige hjælpere på mad-drikke-klargørings-holdet - TAK!