Ærligt, alvorligt og humoristisk foredrag.

Alt for mange gik glip af en spændende aften i selskab med foredragsholder, forfatter og blogger Louise Bjørndal.

Her til aften gæstede forfatter, foredragsholder og blogger Louise Bjørndal Haderup Kultur- og Idrætscenter. Louise leverede en meget ærlig og åbenhjertig fortælling om hendes liv med alt, hvad det har indeholdt af vold, omsorgssvigt, seksuel overgreb, flere års indlæggelse på psykiatrisk sygehus og institutioner og meget andet.

Et så alvorligt foredrag, kunne nemt blive "tungt" at fortælle og lytte til, men Louise fortalte det med en stor ærlighed blandet med en god portion humor og selvironi, så lytterne flere gange kunne tage sig selv i at sidde og grine, selvom indholdet til tider kunne være endog meget alvorligt og rørende.

Der var gode spørgsmål fra salen og flere fik Louise´s bog "På tværs af hverdags tanker" med hjem i tasken.

Inden foredraget med Louise Bjørndal havde Lene Frølund Rasmussen givet et kort og meget interessant oplæg til hendes arbejde med Folkekirkens Familiestøtte, som er et nyt tiltag for alle familier i Herning Nordre og Søndre provsti (Herning Kommune). Familiestøtten er for alle familier uafhængig af tro, særlige forhold eller andet.

Alt i alt en rigtig god aften, som alt for mange desværre gik glip af, da der kun var ca. 40 fremmødte.

Aftenen var arrangereret af Haderup Menighedsråd og Haderup Borgerforening i fællesskab.
Du kan læse mere her om arrangementet.