ADHD eller...................

Haderup Byfest og Powerpull for 10. gang veloverstået

Havde de alle ADHD fredag aften til Børnediskotek, eller var de mon Alle Dejlige Haderup´s Disko-børn, der havde en mega fest ved FDF huset på Hedevej?

JA, det var ca. 50 børn i alderen 4 år - 3. kl., der festede for fuld musik fredag aften i Stalden ved FDF-huset. Senere overtog ca. 15 børn fra 4. - 7. kl. festen og gav den mindst lige så meget gas.

Gas og røg var der også masser af lørdag, hvor Haderup Powerpull bød på stort pulling-stævne, som først startede med rundstykker, kaffe og kagemand i anledning af 10-års jubilæet.

Senere var der By-OL, hvor lokale børn og voksne dystede på den nøje planlagte forhindringsbane, hvor der var brug for samarbejde, smidighed og styrke.

Så blev der gasset op til det helt store pulling-stævne, som bød på både Havetraktortræk, GDTP Garden Pulling DM løb. De to stævner forløb sideløbende, så der var masser at kigge på for publikum.

De store traktorer var efterhånden begyndt at fylde pladsen op og gøre klar til det helt store pulling-stævne med finalen i Farmcup, som højdepunkt for aftenen.

Alt blev afviklet i super flot og professionel stil, kun afbrudt at nogle byger, som var mere eller mindre regnfulde.

Stævnet sluttede af med fest i det store telt, hvor Klør4 spillede op til dans.

Søndag står den på familiegudstjeneste i Anlægget og oprydning på festpladsen.

Stor tak til Byfestudvalget for at have arrangeret endnu et flot Powerpull og en stor tak til alle frivillige, som har ydet en fantastisk indsats.

Link til mere info om Byfestudvalget her.