Vel overstået affaldsindsamling i Haderup

Ca. 128 kg affald og ca. 417 dåser blev samlet ind i Haderup.

Der var god tilslutning til årets affaldsindsamling i Haderup og omegn, hvor 15 voksne og 10 børn i dag mødte op for at hjælpe med at holde vores by ren og fin.

Det vidste sig også, at der var god brug for alle hænder, da der blev samlet rigtig meget affald, tomme dåser, tomme glasflasker og meget andet ind. Faktisk så meget, at vores indsamlere fyldte hele den store affaldscontainer til brandbart materiale helt op (ca. 128 kg) og containeren til dåser og metal blev 3/4 fyldt (ca. 417 dåser).

Dertil skal så lægges alt det, som dagplejen samlede ind tidligere på ugen, samt alt det, som indskolningsbørnene på Haderup Skole samlede sammen i fredags.

Det er ganske chokerende meget affald, der er blevet smidt i vores skønne natur!

Faktisk kunne vi godt have brugt flere hænder, da der var så meget affald på vores indfaldsveje, at vi godt kunne have brugt flere voksne til at gå langs de trafikerede veje - men det har vi som fokusområde til næste år.

Vi sluttede af med pølser, brød, øl/vand og selvfølgelig tid til snak og hygge for de voksne og lidt leg for børnene.

1000 tak til jer, der mødte op og gjorde en STOR indsats for at holde Haderup ren. Der blev gået mange kilometer og slæbt mange kg affald.