Stor tilslutning til årets fastelavnsfest i Haderup

Fredag eftermiddag var der pyntet op til fastelavn i Haderup Kultur og Idræts Center - og rekord mange bakkede op om arrangementet.

Fredag eftermiddag afholdte Haderup og Omegns Borgerforening fastelavn i Haderup Kultur og Idrætscenter for store og små.

Der kom 170 betalende til tøndeslagning og fastelavnsboller mm. og der var tilmeldt 117 til den efterfølgende fællesspisning, hvor menuen bød på lasagne med salat og flute. Det må betegnes som intet mindre end en bragende succes.

Det var skønt at se alle de flotte og kreative udklædninger, som både børn og voksne havde fundet på, og til de flotteste var der endog præmier ligesom der naturligvis var præmier og kroner til de, som vandt i tøndeslagning.

Der var i år dog ikke helt så mange voksne, som havde fundet udklædningstøjet frem som sidste år, og det vil vi prøve at gøre noget for at fremme til næste år - måske med en meget spændende præmie på spil.

En sådan tilslutning giver Borgerforeningen fornyet energi og "blod på tanden" til evt. af afholde et lignende arrangement en fredag eftermiddag - selvfølgelig uden fastelavnstønderne, men måske med en anden lille aktivitet i hallen inden en afsluttende fællesspisning.

Tak til alle, der mødte op og bakkede op om arrangementet.