Lys i mørket

Haderup Borgerforening starter indsamling for at etablere lys på vejen gennem Jens Jensens Anlæg samt etablere bedre skolevej og handicapadgang.

Der er lys i mørket

Lokalrådet i Haderup – et råd under Borgerforeningen – har fået tilladelse til, at vi kan få sat belysning op langs vejen gennem Jens Jensens Anlæg. Det betyder altså, at man i fremtiden vil kunne færdes trygt og sikkert gennem anlægget – også efter mørkets frembrud. 

Derudover vil Borgerforeningen gerne have ændret opgangen fra Anlæg til gadeplan, så man ikke går op ad en trappe direkte til hovedvejen, men i stedet får en opgang, der går hen til fortovet. På den måde bliver det mere sikkert for skolebørn samt muligt for handicappede at komme denne vej.

MEN projekterne mangler penge. De to projekter tilsammen koster ca. 92.000 kr.

Der er pt. samlet ca. 36.500 kroner sammen til projekterne - hvoraf Borgerforeningen og Byfestudvalget står for 27.000 kroner tilsammen - men vi mangler stadig omkring 55.500 kroner, for at få de to projekter i gang. Vil du hjælpe projekterne i gang? 

Du kan hjælpe ved at overføre et beløb til Borgerforeningens konto på én af følgende måder:

  • Reg.nr. 5959 og kontonr. 8052 997. Husk, at skrive "Projekt belysning" i bemærkningsfeltet, når du overfører pengene.
  • Overføre via MobilPay på 3035 5678 - husk at skrive "Projekt belysning".
  • Aflevere penge direkte til Borgerforeningens kasserer Ingrid Kristensen på Falkevej 3.

Vi håber, at I vil hjælpe os til at få dette projekt gennemført!

Indsamlingen stopper d. 15. maj 2016.