"Mit liv på tværs"

Fra 10. april kl. 19:00 - Til 10. april kl. 21:30
Lokation: Haderup Kultur- og Idrætscenter

Spændende, humoristisk, autentisk og nærværende foredrag med forfatter, blogger og "mælkebøtte-barn" Louise Bjørndal.

Haderup Menighedsråd og Haderup Borgerforening sætter fokus på de svage, de udsatte, de svigtede og de psykisk syge personer med dette spændende foredrag.

Entré incl. kaffe og kage i pausen: 75 kr./person

Aftenen starter med et kort oplæg fra Lene Frølund Rasmussen, koordinator i Herning Nordre og Søndre Provstier for Folkekirkens familiestøtte. Folkekirkens familiestøtte er et nyt og gratis tilbud til familier, som har det svært af den ene eller anden årsag, f.eks. skilsmisse, sorg eller andre ting i livet som kan være svært at håndtere for en presset børnefamilie.

Herefter foredrag med Louise Bjørndal.

Louise Bjørndal udkom med sin bog "På tværs af hverdagstanker" i 2017, hun er en ivrig foredragsholder og blogger. I 2017 blev hun officielt anerkendt og belønnet for sit store arbejde med Gallo Prisen.

Louise er et mælkebøttebarn som har overlevet en opvækst med omsorgssvigt, psykisk sygdom, 11 års institutionsophold og tre års indlæggelse på psykiatrisk afdeling, alt sammen mod alle odds. Og hvordan overlever man så? Det har Louise sin helt egen opskrift på. 

Ingen troede på, at Louise nogensinde ville kunne leve et ganske almindeligt liv, men med en kæmpe viljestyrke, stædighed og et stort mod har Louise kæmpet sig vej til sit mål ”Destination almindeligt liv”. 

I dag kæmper Louise for den gode historie, for at skabe håb for psykisk sårbare, pårørende og fagfolk. Louises historie er tung, brutal og til tider uvirkelig, men med Louises smilende person og humor får hun det serveret så det er spiseligt for alle.

”Jeg vil rigtigt gerne tage jer med ind i mit liv, og hvordan det har været. Jeg havde en kaotisk opvækst med massivt omsorgssvigt, skilsmisser, mobning, psykisk sygdom og mødet med systemet. Jeg har altid været anderledes – jeg var en pisseirriterende møgunge, og jeg passede ikke særligt godt ind”, fortæller Louise.

Anmeldere skriver om Louises foredrag:

Vi var I DSI Nettet i sidste uge så heldige at have besøg af Louise Bjørndal, som ud over at være ambassadør for ”En Af Os” også er blogger hos ”Outsideren”. Louise holdt et meget inspirerende, livsbekræftende og yderst underholdende foredrag, hvor der også var rig mulighed for spørgsmål og dialog.
Louise er selv pskyisk sårbar, og hun fik på en sjov og lærerig måde fortalt om sin egen recoveryproces, som bl.a. er blevet hjulpet på vej af koen Marthilde. Vi giver Louise de bedste anbefalinger, og håber at andre ligesom os kan få glæde af hendes fortælling! 

Jeg har oplevet Louise holde foredrag, hun er humoristisk, rammer publikum lige i hjertet med sin fortælling som er autentisk og nærværende.
Louise får mine varmeste anbefalinger!