Affaldsindsamling i Haderup by

Fra 22. april kl. 09:30 - Til 22. april kl. 12:30
Lokation: Mødested ved Haderup Kultur- og Idrætscenter

Søndag den 22. april inviterer Danmarks Naturfredningsforening på den årlige affaldsindsamling i hele landet. Her samler tusindvis af frivillige borgere affald op fra naturen i deres lokalområde. Du kan også være med til at give din lokale natur en forårsrengøring, opfordrer Lone Handberg, der er formand i Haderup Borgerforening

Når den årlige affaldsindsamling løber af stablen i foråret, er det ikke kun lokalafdelingerne fra Danmarks Naturfredningsforening, der er i felten for at samle affald. De bakkes nemlig op af hundredvis af virksomheder, sportsforeninger, klubber og familier, som vier denne søndag til at rydde op i lokalnaturen. Derfor er der indsamlinger i hele landet – og du kan også være med.

I Haderup inviterer Borgerforeningen atter til affaldsindsamling. Borgerforeningen ser frem til indsamlingen, som er en god kombination af en frisk gåtur og en god gerning for lokalmiljøet:

- Vi elsker vores lokalområde og vores natur. Men man bliver jo ærligt talt lidt ærgerlig, når man præsenteres for dåser og madpapir på en almindelig gåtur. Derfor er vi igen i år med i Affaldsindsamlingen, fortæller Lone Handberg fra Haderup Borgerforening. 

En synlig forskel
Sidste år indsamlede foreningen ca. 128 kg affald – herunder 417 øl- og sodavandsdåser. En flot indsamling, som formanden dog håber bliver lidt mindre i år.

- Samler vi mindre ind i år, må vi gå ud fra, at vi alle er blevet bedre til at smide affaldet i skraldespanden og ikke i naturen, afslutter Lone Handberg, som glæder sig til at tage imod en flok friske frivillige på årets affaldsindsamling.

Haderup Borgerforening holder Affaldsindsamling i og omkring Haderup By søndag den 22. april. Indsamlingen begynder kl. 9.30 ved Haderup Kultur- og Idrætscenter. Vi slutter af med en hotdog og øl/vand ca. kl. 12.00.
Tilmelding senest d. 19/4 til undertegnede af hensyn til forplejning og planlægning.
Medbring gerne et par arbejdshandsker.

Kontakt for mere info: Lone Handberg, tlf.: 3035 5678